Verpakkingsontwerp

Bent u op zoek naar een mooi ontwerp voor uw productverpakking, dan bent u bij ons aan het goede adres. Misschien heeft u al een idee van hoe het er ongeveer uit moet zien qua thema of misschien wilt u graag dat wij met u meedenken. In beide gevallen kunt u bij ons terecht.

Wij hebben door de jaren heen verschillende verpakkingen mogen ontwerpen, met name voor de voedselindustrie. Hieronder ziet u een aantal voorbeelden van werk dat wij gemaakt hebben.

 

 

Primeur: Rundvleesverpakkingen voor de Zweedse markt

Vion-verpakkingen

In opdracht van Vion hebben we een ontwerp voor verpakkingen gemaakt voor hun entrecôte, biefstuk en roast beef. Deze verpakkingen worden gebruikt voor verkoop in Zweedse supermarkten.

 

 

 

 

 

Road House: Rundvleesverpakkingen voor de Duitse markt

Roadhouse-Steak

In opdracht van Vion hebben we een lijn van verpakkingen, inclusief logo,  ontworpen met een Route 66-uitstraling. De verschillende soorten vlees in combinatie met marinade zijn vernoemd naar een aantal staten van de VS.

 

 

 

 

 

De Heidepleats: Griene Tsiis (Groene Kaas)

In opdracht van De Heidepleats hebben we kaasvellen ontworpen voor al hun kazen: Griene Tsiss, Kruidnagelkaas, jonge kaas, etc.griene-tsiis-groene-kaas-etiket

Wyndomein De Heidepleats: Wijnetiketten

In opdracht van De Heidepleats hebben we een lijn wijnetiketten ontworpen voor hun, witte, rode en rosé wijnen.wijn-etiketten-heidepleats